//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : SAYA SAYANG DIA ♥


Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Natasya Afriena.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Syazliana

Pmr Sudah Abessss !!!
Assalamualaikum semua !!! Sory lah, dah lame aku tak meulis di blog aku niyh.. Rindu nye.. Aku tak menulis di blog sebab aritu aku nak exam.. Tapi ariniyh, aku dah bebasssss !!! Fuhh, lega nye .. :) Aku dah mampu tersenyum balek.. Hurm, cakap pasal exam, ade paper yang susah and ade yang senang.. Aku rase exam pmr niyh aku tak buat betol2 lah.. Usaha aku p0wn ciput jew.. Tapi tak pew lah, benda dah lepas.. Aku hanya mampu berd0a jew.. Semua nye di tangan Tuhan. Aku terima jew dengan keputusan yang aku dapat nanti.. Korang p0wn d0a2kan aku ye, sem0ge aku dapat result yang baik dalam pmr niyh.. Aku janji, spm nanti aku akan buat yg terbaekkk ! haa.. lepas jew abes pmr niyh kan, aku dengan kawan aku ape lagi . Kite orang enj0y lah puas2 ! hahaha.. Banyak aktiviti yang aku dengan kawan2 aku buat.. Antaranya ialah kite orang pergi ke KL.. Rombongan sekolah, lawatan sambil belejar ke petr0sains.. Kite orang melawat petr0sains and aquaria.. Best !!! Itu lah first time aku gi petr0sains and aquaria.. Dua hari lepas tuh pulak, kite orang pergi maen bowling kat mydin.. hahahaha.. Best jalan2 ngan kawan aku niyh .. Niy lah gambar kite orang mase kat KL tuh..
ade gaye cam racer x ??? hehe
mase niyh tengah tg0k cter din0sour 3D
mase niyh kat dalam ruang angin taufan.. tudong aku ter0k beno !
hahaha, x boleh banyak2.. nak teng0k banyak2, p teng0k kt fb aku yer..
niyh plak gmbr kite0rg p maen b0wling kt mydin ..
hehehe,, nk menggedik jap..
pas tu kiteorang maen game pulak ! hahaha